Перничани са недоволни от здравеопазването на града, защото липсват кадри

...
 Перничани са недоволни от здравеопазването на града, защото липсват кадри
Коментари Харесай

Кирил Леонов: Станислав Владимиров е кандидатът на ГЕРБ, които предизвикаха водната криза в Перник

 „ Перничани са недоволни от опазването на здравето на града, тъй като липсват фрагменти и в близко бъдеще ще се наложи да се затварят цели отделения в болничното заведение. Тук ролята на общината е да отпусне стипендия на младежи, които учат медицина, с ясни правила те да се върнат и да работят най-малко 5 години за своя роден град. ” Това съобщи претендентът за кмет на Перник от Българска социалистическа партия Кирил Леонов по казуса със здравните грижи в общината. 
 В избирателен спор по bTV той обърна внимание, че Станислав Владимиров е претендентът на ГЕРБ, макар че те са директно виновни за водната рецесия в Перник. „ Шест месеца се прави водният цикъл – нещо, което се прави за един месец. Дори наклонът на канализацията беше комплициран. В момента върви подписка против осъществяването на Владимиров ”, сподели Леонов за по думите му, некадърния отговор на локалната администрация на казуса с водоснабдяването.
 „ Община Перник зарежда 4 детски градини, вместо с екологично чисто гориво газьол, с тежко гориво със наличие на сяра над 1% и трови нашите деца ”, сигнализира Кирил Леонов и уточни, че документите за това тежко нарушаване е към този момент в прокуратурата. 
 „ Въпреки че напусна Българска социалистическа партия неточно 9 месеца преди изборите, Българска социалистическа партия сътвори Станислав Владимиров като политик и човек и едвам я оплюва, той би трябвало да е признателен. А локалната конструкция сега е консолидирана, успяхме да се оправим, да се обединим към претендент и да се борим за нашия град ”, безапелационен бе кандидат-кметът от социалистическата партия.
 „ Имаме квалифициран екип за ръководство на Община Перник. Готови сме с работещи решения, с които да стартираме още в първите 100 дни. Перник ще се ръководи транспарантно и с грижа за хората. Знаем по какъв начин Перник да има работни места, чиста околна среда, сигурност и да си върне традициите в културата и спорта. На 29 октомври с номер 71 в бюлетината – МК „ Българска социалистическа партия за България ”, прикани в умозаключение Кирил Леонов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР